*ღღ PﻉOpLﻉ AlWaﻻS LﻉA√ﻉ ღღ*

* Dobrodošli na moj blog!Bez ruznih komentara molim vas,jer kome se ne svidja nek i ne gleda =) ...jubimmm :-)...*


Glitter Text @ Glitterfy.com

Cursors

06.03.2008.

..tuzne price...

Ehh ljudi moji...evo vam nekoliko prica..pa moze se reci i tuznih prica ....wojim vas punooo

1.Sjela je po ko zna koji put na onu njihovu klupicu u parkicu gdje su se uvijek nalazili....suza je krenula...tesko je jos uvijek, a davno je to bilo...ili ipak nije.....
Upoznali su se kad joj je bilo 16, zapravo kao da su se znali oduvijek. Bio je visok, crn, simpatican i imao je one crne, velike oci koje se pamte-zauvijek. Proslo je godinu dana njihove veze koja je bila skoro bez mana. Ipak savrsenstvo ne postoji, ali ovo njihovo bilo je blizu toga. Vidali su se svakog dana, najcesce bi se nasli na onoj maloj klupici u parkicu, a tek bi kasnije otisli negdje drugdje. Prirasla im je srcu, pa ipak su se kod nje prvi put upoznali.
Taj dan javio joj je da ne moze doci prije 8 navecer jer mora obaviti nesto s prijateljem. Rekao joj je kao i uvijek: „Volim te mala, znas“, i poklopio.
Oko 3 vratila se iz skole i sjela pred televizor dok joj se grijao rucak. Bip, bip...culi su se zvukovi mikrovalne. Rucak je gotov. Uzela je tanjur i krenula prema stolu.
Bam! Tanjur joj je pao. Stala je kao ukipljena, preplavio ju je cudan osjecaj, praznina.... Osjecaj nemoci..... „Nesto mu se dogodilo.........Ma nije“- tjesila se. Sigurno je pogrijesila. Pokupila je ostatke tanjura i sjela. Nije mogla misliti. Uzela je mobitel u ruku utipkala njegov broj-naravno da ga je znala napamet. „Korisinik je iskljucio mobilni telefon“, govorio je neumorno onaj naporni glas vec 6. put. Nemoguce. Pa on ga uvijek ima upaljenog. Ma vjerojatno mu se baterija istrosila. 5 sati je, a od njega ni glasa.
Zvono na vratima-skocila je. Od kad je dosla kuci nije ni takla knjigu, a sutra pise povijest.
Na vratima njegovi starci. Samo su je pogledali i znala je. „Srce, njega....njega vise nema“, odzvanjale su joj te rijeci u glavi kada se budila na krevetu. Onesvjestila se. Pa kako, zasto, ma nije moguce. Oko pola 4 on i prijatelj vozili su se kuci i na Ljubljanskoj je na njih naletio pijani vozac koji nije vidio da je na semaforu crveno svijetlo. Dva mlada zivota otisla su u nepovrat. .......
Jos i danas, nakon 2 godine kada prode pored one iste, male klupice, srce zastane, a suza potekne. Bio joj je sve, a lijepo su joj govorili-nemoj da ti netko bude sve jer kada izgubis tu osobu onda izgubis sve i ostaje nista.....ali kako je mogla odoljeti njemu, kako je mogla da joj ne postane sve kad je i ona njemu bila sve. Ostaje samo nada da ce jednom moci krenuti dalje. Ne da ga preboli, ne to nikad nece moci, pa ipak je on bio njena prva prava i velika ljubav. A samo je tako nestao......tako brzo i u nepovrat....Jos i danas sjeca se njegovih zadnjih rijeci koje je tako voljela, ali ne vise od njega.
„Volim te mala, znas“.......

2.Jednog dana u novinama je osvanula priča da se djevojka bacila sa nebodera zbog voljenog mladića,prije smrti napisala mu je oproštajno pismo:"DVA SVJETA MI SMO,NIKAD SKUPA MOGLI BITI NISMO,KRAJ TEBE SAM SE OSJEČALA KO PTICA U LETU BIO SI MI SVE NA SVIJETU.VOLJELA SAM SVAKI DIO TEBE I ZBOG TOGA PROKLINJALA SEBE,PRATILA SAM SVAKI KORAK TVOJ I PRIŽELJKIVALA DA SI SAMO MOJ,ALI TEBI JE VAŽNIJA BILA DROGA GLEDAO SI U NJU KAO U BOGA.VOLJELA SAM OČAJ NA TVOM LICU DOK SI SVUGDJE SA SOBOM NOSIO ŠPRICU.KOLIKE SAM NOĆI PROPLAKALA MOLEĆI BOGA DA TE IZBAVI IZ PAKLA TOGA.ZBOG TEBE SAM SKORO UBILA DOK TE DRUGA PRED MOJIM OCIMA LJUBILA.SVAKE NOĆI U MISLIMA SU MI BILE TVOJE SMEDJE OČI.HTJELA SAM TE PREBOLJETI,HTJELA SAM TE PRESTATI VOLJETI,HTJELA SAM TE ZABORAVITI POMOĆU PIĆA,ALI SAM TE OPET OSJEĆALA U SVAKOM DJELU SVOG BIĆA.CIM SAM TE UGLEDALA:SMEDJA KOSA,SMEDJE OČI ZNALA SAM ZABORAVIT TE NEĆU MOĆI.ZBOG TEBE SAM MORALA KROZ PAKAO PROĆI I DO OVE TOČKE DOĆI.BIO SI MI LJUBAV PRVA,A JA ZA TEBE OD LJUBAVI NI MRVA.NOSILA SAM TE U KRVI A SAD ĆE NJOM DA SE HRANE CRVI.KAD SE VRATE LASTAVICA JATA VIŠE NEĆE BITI MOJIH RUKU DA SE SMJESTE OKO TVOGA VRATA.MOLIM TE SHVATI SVU SREĆU ŽELIM TI JA,ALI NE ZELIM VIŠE SAMA ČEKATI SUMORNE ZORE,OVO JE JEDINI IZLAZ IZ OVE NOČNE MORE.ZNAJ DA TE NE KRIVIM NI ZA ŠTO VOLJELA SAM TE,TI MENE NISI I TO JE TO.SAMO TE JEDNO MOLIM POVREMENO MI DONESI NA GROB JEDAN CVIJET,JER IPAK SI BIO SAV MOJ SVIJET!

 Nakon dva dana u novinama osvane priča:"NA GROBU DJEVOJKE NAĐOŠE LEŠ MRTVOG MLADIĆA.OBITELJ STO JE DONIJELA CVIJEĆE SVOJIM MRTVIMA NAŠLA GA JE S NOŽEM U PRSIMA.KAD JE DOŠLA POLICIJA USTANOVILA MIR,U NJEGOVOJ RUCI NAŠLA JE KRVAVI PAPIR-JA SAM VOLIO TEBE AL ME OVAJ ŽIVOT NEPOVRATNO SJEBE.GADIM SE SAM SEBI JER PRAVU LJUBAV NISAM MOGAO PRUŽIT TEBI,A VOLIO SAM TE SVJEDOK MI BOG SAD KAD TE NEMA KO DA NEMAM NIKOG SVOG.GURAO SAM TE STALNO OD SEBE JER NISAM ŽELIO UNIŠTITI TEBE.NISAM HTIO DA PATIŠ,A TISUĆU PUTA SAM POŽELIO DA MI SE VRATIŠ.LJUBAV JE KUJA KOJA TE NA SVE NAČINE SJEBE,LJUBAV JE ONA GUJA KOJA TE ODVOJILA OD MENE.NE ŽELIM VISE BITI TUGE I BOLI ROB,JEDNA ŽELJA MI JE DA S TOBOM DJELIM GROB.U ZORU KAD MI SRCE PRESTANE DA LUPA,KAD NISMO MOGLI ZA ŽIVOTA,U SMRTI CEMO BITI SKUPA.........

 

3.Djevojka i momak se voze na motoru..
DJEVOJKA: "Nemoj tako brzo voziti, smanji..."
MOMAK: "Ne, bas nam je dobro."
DJEVOJKA: "Nije mi dobro, molim te..."
MOMAK: "Kazi mi da me volis..."
DJEVOJKA: "Volim te i ti to znas."
MOMAK: "Zagrli me..." (djevojka zagrli momka)
MOMAK: "Skini mi kacigu sa moje glave i stavi sebi na glavu, molim te..."

SLIJEDECE JUTRO U NOVINAMA:

"Motor je imao saobracajnu nesrecu, jer su otkazale kocnice.
Na motoru su bile dvije osobe.
Jedna je poginula, a jedna prezivjela..."

A PRAVA ISTINA JE:
Momak je na pola puta shvatio da su kocnice otkazale, ali nije zelio da kaze djevojci. Zelio je posljednji put od nje cuti rijeci VOLIM TE, i posljednji put osjetiti njen zagrljaj. Zatim joj je rekao da stavi njegovu kacigu, jer je znao da ce onda ona prezivjeti... iako je to znacilo da ce on poginuti...

VOLIO JU JE VISE OD SVOG ZIVOTA...Sutradan je djevojka presjekla vene...VOLJELA GA JE VISE OD SVOG ZIVOTA...

4.Kažu da su se voljeli mnogo...
Bio je stariji od nje mnogo...
i kad su mu rekli
da će joj upropastiti budućnost
molila je i plakala.
Rekao je da će joj pisati mnogo... 
 

PRVO PISMO: Stiglo je drugog dana nakon rastanka.
Pisao je da mu je teško bez nje.

DRUGO PISMO: Stiglo je najviše pet dana nakon rastanka.
Pisao je da mu je teško,ali da se uspio smijestiti na
jednom divnom sunčanom vrhu.

TREĆE PISMO: Stiglo je godinu dana nakon rastanka.
Pisalo je da vrijeme čini svoje,
da se sad već vrlo često smije.

ČETVRTO PISMO: Stiglo je 5 godina nakon rastanka.
Pisalo je da je dosta stariji
i da je dobro što su se rastali,
jer da su ostali zajedno smatrali bi ih kao oca i kćer.

POSLJEDNJE PISMO: Stiglo je 10 godina nakon rastanka.
Pisalo je:
" Ti ćeš mi sigurno oprostiti
što sam se ubio drugog dana
nakon našeg rastanka,
jer nisam mogao živjeti bez tebe.
Ova pisma pisali su ti moji prijatelji,
da bi lakše podnijela rastanak..."

Eto to je sveee ...pozz